Ramoto
 

Neway

        Neway - frēzes dzinēju vārstiem un ligzdām. Augstražīgi rokas instrumenti no ASV ar ilgu darba mūžu vārstiem un ligzdām.

       Informācija par pilnu piedāvāto instrumentu un frēžu klāstu saņemama pēc pieprasījuma.

        Uzrādītais diametrs ir frēzes alumīnija galviņas diametrs, atkarībā no frēzes diametra cietkausējuma nažus var izbīdīt un fiksēt līdz 10 - 14 mm virs frēzes uzrādītā diametra. Saudzīgi apejoties ar cietmetāla nažiem to kalpošanas laiks ir 3000 ligzdu.

     Iespējams pasūtīt arī radiusa nažus - alumīnija frēzēšanai ap ligzdām, kā arī maināmus speciālus nažus ļoti cietām vārstu ligzdām (piemēram, NISSAN dzinējiem).

        Frēzēm CU 103 un CU 124 paredzēti vieglās sērijas kāti ar samazinātu diametru frēzes darba galā, tādēļ kāti šķietami atkārtojas. Mazākā frēze ar standarta sērijas kātu ir par lielu, lai apstrādātu 27 mm vārstu ligzdu. Iegaumējiet, ka strādājot ar Neway frēzēm praktiski nav vajadzīga vārstu un ligzdu pielepēšana ar abrazīvu pastu!

         Frēžu piegāde no ASV parasti ilgst aptuveni 2 nedēļas. Pasūtījumam nepieciešama pilna priekšapmaksa.

Ražotāja mājaslapa: www.newaymfg.com

        SIA RAMOTO jau 18 gadus strādā ar NEWAY instrumentiem un ir to oficiālais izplatītājs Latvijā. Varam piedāvāt izsmeļošas konsultācijas un palīdzēt precīzi piemeklēt tieši tos instrumentus, kas nepieciešami konkrētiem darbiem. Palīdzēsim izvairīties no "dārgām" kļūdām lēti pērkot internetā.

  

«Uz augšu